Warm bruin haar

Mijn neef speelt graag met haar, je kunt het meestal aaien, kammen terwijl je het van plan bent. Het wordt natuurlijk geabsorbeerd, dat, om alles er mooi uit te laten zien, je één vlecht vijf keer kunt verbeteren, elke keer haarelastiekjes eten of haarspelden. Ik hou echt van schoolvoorstellingen en ze te realiseren. Haar recente rol als Queen of the Mischief is oud en origineel en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. Eerst spuwde Mama een paar vlechten met enkele strikken erop. Later zei dit charmante meisje nee, nee en niet één keer. Dus ik zal wachten in beheerd haar ... dus het begon. Managementtijd en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als de enige prinses. Maar terwijl ze bij de verwende meisjes blijft, is ze vrij snel van gedachten veranderd. Het betekent niet dat er meer dan twee uur zijn verstreken sinds het begin van de show. Onverwacht ... het veranderde het idee volledig, en in zijn taal klonk het een paar "nicht, ik vind het niet leuk, omdat ik me geen aristocraat herinner, hooguit zijn ondergeschikte." Ze eiste een nieuw kapsel, gestapeld haar in de zijkant van de gevulde coca. Natuurlijk, zoals ze eerder creëerde, zijn we nu in staat om haar haar te combineren, deze keer ging het bijzonder snel. Enerzijds was haar moeder vol van de andere twintig.

Bekijk het aanbod van haarclips